Passos i nous reptes.

Avui ha arribat el gran dia en el que alguns dels nostres infants i joves han fet un gran pas, han canviat d’unitat, han fet un gran salt i han avançat en la seva vida escolta.
I a més també s’han presentat els nous grups de monitors que porten a les unitats (Kraals).

Tot l’agrupament hem anat fins al Baixador de Vallvidrera a passar el dia per tal de fer les cerimònies i com cada any els nervis i el neguit de començar una nova ronda solar estava latent entre nosaltres.

Tant els acomiadaments per part dels qui passaven d’unitat, com la presentació dels nous Kraals ha sigut d’allò més emotiu. Fins i tot alguns pares no s’han volgut perdre les cerimònies en les que els seus fills feien el gran salt.

En quant als Kraals hi havia un especial neguit perquè aquest any molts dels monitors han canviat d’unitat a la que guiar i a mesura que s’anaven presentant, els nens i nenes s’havien de fer a la idea d’aquests canvis amb més o menys nervis.

Altre fet que ha creat molta emoció ha sigut a l’hora d’acomiadar-se dels caps que marxen del cau aquest any, però tot i que alguns marxen, uns altres entren, així doncs donem la benvinguda als nous caps. I amb els mateixos ànims i alegria també rebem amb els braços ben oberts als nous infants i joves que volen formar part d’aquesta gran família que es el Mafeking.  IMG-20141005-WA0065

Equip de caps Mafeking.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s