Bossa Solidària 18-10-14

Aquest passat dissabte 18, el Mafeking va participar a la Bossa Solidària que cada any organitza Acció Escolta de Catalunya.

Durant el matí de dissabte tot l’agrupament va estar al Mercat de la Mercè a Virrey Amat per a la recollida d’aliments. Els infants, els joves i els caps voltaven per dins del mercat i a l’entrada d’aquest repartint les bosses per a que, qui volgués, hi fiques queviures o aliments en conserva.
En front del mercat, una taula ens servia de punt de referencia per a deixar les bosses amb els aliments aportats desinteressadament per la gent que va voler contribuir.

Ben entrat el migdia, els responsables del menjador social “El Caliu”  van recollir totes les bosses i caixes que vam omplir amb les donacions.

Per la tarda va haver cau normal. Cal destacar que la unitat de Raiers va apropar-se a “El Caliu” per rebre una xerrada sobre la funció social que aporten els menjadors i les dificultats tenen algunes persones en la nostra societat per poder menjar cada dia i de forma nutritiva.

Volem donar las gràcies a totes les persones que van aportar el seu granet de sorra durant la jornada de dissabte, a Acció Escolta de Catalunya i al mercat de la mercè per l’oportunitat de poder fer-ho possible. I esperem haver ajudat a que moltes persones poguessin menjar de gust al menjador social “El Caliu”.

Aquí teniu un resum de la jornada:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s