En Malak, una cacera de pel•lícula i un testament.

En el cau d’aquest dissabte els Castors després de jugar a jocs variats, van fer una gimcana per trobar unes  pistes per després enganxar-les al lloc corresponent a unes motxilles dibuixades a un paper. Després d’això van respondre una carta d’en Malak i per poder seguint rebent cartes del mussol van confeccionar una bústia.

Els Llops van haver de buscar per tot el pati uns trossos de paper de colors amb forma de gota d’aigua, en els quals van apuntar les idees per a la cacera (el projecte anual de Llops) per fer una pluja d’idees. Després de la pluja d’idees cadascú d’ells va exposar la seva per poder arribar a un consens entre tots. Finalment la cacera de Llops d’aquest any tractarà sobre el cinema i es probable que acabin realitzant un producte audiovisual!

La unitat de Raiers ahir va tenir dues tasques molt importants: guies i sub-guies van estar preparant la seva Cufor del 8 i 9 de novembre; mentre que els Raiers de primera i segona etapa van estar preparant la primera sortida de la unitat (també pels dies 8 i 9) fent el menú i revisant tendes. Després van fer una recerca per tot el col·legi d’uns sobres amagats que contenien frases del testament d’en Baden Powell i van parlar sobre el que els transmetien aquestes i sobre el que volíen fer al nostre cau per sentir-lo més nostre i estar més còmodes.

La unitat de Pios va continuar l’organització de la seva empresa (el seu projecte anual) que tracta sobre la promoció del cau i també van preparar la seva pròxima excursió.

Com sempre aquí teniu un petit vídeo de la jornada:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s