Primera sortida del trimestre!

Castors i Llops van apropar-se a Sant Celoni, al cau AEiG Erol (Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) i per tot el poble i a dins de la pròpia escola on l’AEiG Erol hi te el local, van fer tots el jocs i activitats.

Els Castors van fer una gimcana sobre l’ambientació de la seva unitat, on en Malak els va donar unes medalles. Van fer jocs diversos de coneixença i es va assignar quin castor aniria a quina llodriguera: Castanyer i Roure.

D’altra banda la unitat de Llops va iniciar la seva cacera realitzant una activitat on havien de relacionar generes de cinema amb algunes pel·lícules. A més van fer una gimcana  on havien de superar unes proves i activitats relacionades amb els diferents generes, una d’aquestes era maquillar-se de forma terrorífica. Altres activitats com debats, jocs i dinàmiques van estar enfocats a la reflexió d’alguns aspectes com el respecte, la no-discriminació i el reforç positiu dels trets de cadascun d’ells.

Els guies i subguies de Raiers van anar a una formació per a saber portar les seves patrulles i saber fomentar la participació en la seva unitat a través d’una sèrie de formacions sobre democràcia i participació, sexualitat, hàbits saludables, mediambient, sostenibilitat, xarxes socials, van aprendre a estructurar bé l’aventura, etc.

L’altra part de la unitat de Raiers van anar juntament amb els Pioners a Masquefa. Com era la primera excursió van aprofitar per fer un joc de coneixença; també van fer una dinàmica on van veure quin compromís tenen amb el cau i el motiu pel qual en formen part. Van fer activitats aprofitant el lloc tan bonic on estaven i per la nit van fer una activitat de nit, que juntament amb Pioners els va fer tremolar de por a tots.

Els Pioners per la seva banda, una de les coses que van fer va ser debatre sobre els estereotips de la dona que sovint ens solen imposar a través de la moda, els mitjans i demés, de l’anorèxia i de com ha anat evolucionant l’ideal i els canons de bellesa a través dels segles. Així van construir una mica més el seu esperit crític. A més d’això van seguir preparant la seva empresa, acabant d’enllestir el cinefòrum d’aquest cap de setmana. I com hem dit abans van fer activitats i van jugar amb Raiers.

Resum de l’excursió dels Castors i Llops:

Crits de noves patrulles de Raiers i Mariners:

A Raiers i a Pios tot s’hi val:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s