Empatia, festa de l’amic i cinefòrum.

El passat dissabte 15 de novembre, els infants de la unitat de Castors van aprendre a identificar el sentiment d’empatia. Sentiment importantíssim per a poder comprendre i entendre com se senten les persones del nostre voltant.
A més juntament amb la unitat de llops van preparar la festa de l’amic del proper dissabte 22, fent les invitacions per als seus amics, pensant els diferents jocs i activitats que els hi agradaria jugar i fent el cartell de la festa.

Llops per la seva part van recordar els generes cinematogràfics amb motiu de la seva “cacera” a través d’un joc de recerca. Amb un altre joc de relacionar conceptes i definicions van introduir-se una mica més en el món del cinema, on van aprendre termes com storyline, sinopsis, guió literari, guio tècnic i storyboard. Com hem dit abans, després amb la unitat de castors van preparar la festa de l’amic.

A Raiers van parlar sobre les respectives excursions que van fer la setmana passada, sobretot de les formacions de la cufor. Arran d’això van decidir la seva “aventura” (el projecte de la seva unitat). Calia que sigues realista, però que a la vegada els motivés. Finalment van decidir que farien dues, de cara al segon i tercer trimestre. (Al vídeo ho expliquen els propis Raiers).

Finalment la unitat de Pioners van preparar un cinefòrum per a la seva “empresa” projectant a la sala d’audiovisuals la pel·lícula “MAMÁ”. A la projecció van venir amics i convidats dels Pioners, alguns de Raiers i fins i tot es va apuntar algun Llobató.

Recordeu: el proper dissabte 22 veniu a passar-vos-ho rebé a  festa de l’amic amb les unitats de Castors i Llops (de 6 a 11 anys).

Imprimir

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s