Excursió d’hivern

El cap de setmana del 13 i 14 de desembre tot l’agrupament vam fer la sortida d’hivern a la masia Can Mas a Torrelles del Llobregat. És la sortida on totes les famílies de l’Agrupament ens reunim per compartir experiències junts, entre elles plantar un avet per a retornar a la natura el que ella ens dóna. També fem un concurs de pastissos i de cartells per a la recollida de joguines.

Aquest any però va desaparèixer l’avet que havíem de plantar i totes les unitats van haver de buscar pistes per a trobar-lo. Més tard tots vam escriure desitjos, propòsits i bones voluntats de cara a l’any vinent i per la nit vam fer mímica per a representar-les. També per la tarda els pares i mares van assistir a una petita formació que vam preparar els caps, sobre que és l’escoltisme, els nostres recursos, la nostra simbologia i metodologia i sobre que fem amb els infants i joves que conformen el Mafeking. Mentrestant els nens van jugar a un joc d’estrategia per equips on havien d’aconseguir recursos dels altres equips per tal de recuperar l’avet perdut.

Al dia següent tot l’agrupament (pares i mares inclosos) vam fer com cada any un partit de futbol i seguidament vam fer la formació on també van ser-hi presents antics membres de l’agrupament i on vam presentar la nova unitat que els pares i mares han creat: “els Suricates”. Després vam fer la tradicional plantada de l’avet.

Per finalitzar, les unitats per separat van tenir la seva estona on els Castors van fer progrés d’unitat, els Llops van fer unes representacions teatrals sobre les festes nadalenques. Raiers van escollir el tipus de dessuadora que voldran per a la seva  aventura. Pioners per la seva part van fer un taller de massatges.

Per donar fi a l’excursió d’hivern vam fer el concurs de pastissos i el concurs de cartells de la recollida de joguines que realitzarem el dissabte 3 de gener.
Al Facebook trobareu les fotografies: http://on.fb.me/1vol7cy

 Bones festes!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s