Un amulet, el cinequiz i el dia de la dona.

El dissabte 7 de març, els Castors va estar jugant amb la unitat de Llops bona part de la tarda a jocs com el joc dels deu passos, a futbol, al Pitxi i al joc de “matar” amb la pilota.  Després per la seva banda va fer un amulet amb fang de cara a la propera excursió i finalment van fer una mica de progrés.

IMG-20150308-WA0057

Els Llops al inici de la tarda van estar jugant amb els castors. Un cop entrada la tarda van fer la invitació per a la propera festa de l’amic i van fer un cinequiz on van repassar i recordar els conceptes que em tractat fins ara sobre la cacera de cine ja que aquest trimestre aviat finalitza i al tercer començarem a rodar.  Al final del cau van parlar una estona sobre el dia de la dona, perquè existeix, de que serveix i com ho viuen i ho veuen ells

Raiers van acabar de concretar la seva aventura, van fer una activitat sobre com apliquem la llei escolta en la nostra vida, en el nostre dia a dia, ja que no només som escoltes al cau. Després  van fer una dinàmica juntament amb els Pioners sobre el dia de la dona, on es van pintar les mans  i van veure tipus de micromasclisme de forma molt gràfica.  Sobre aquest tema van reflexionar molt ja que amés van visionar un curtmetratge relacionat amb les desigualtats de gènere que ens va recomanar Acció Escolta amb motiu del dia de la dona. Finalment van servir berenar com sempre a la resta d’unitats i als pares i mares.

Pioners van muntar les activitats de la propera sortida amb objectius pedagògics inclosos! Després van jugar a cartes i van fer la dinàmica amb Raiers.

IMG-20150307-WA0020

IMG-20150308-WA0031

IMG-20150308-WA0044

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s