El BricoCau, l’Aventura, l’Empresa i l’Aplec de Llops

Al cau de dissabte passat la unitat de castors va fer el primer  “Bricocau” del Mafeking! Els castors juntament amb les seves caps i els pares i mares van estar pintant la paret del seu espai i van fer un banc amb palès de fusta. A més d’això van jugar a un parell de jocs tots junts.

Raiers van parlar i van estar molt ocupats amb la seva aventura ja que van haver de resoldre amb bastant solvència un petit entrebanc. Van trobar una solució ja que la motivació que tenen no els aturarà i esperen i desitgen les seves dessuadores de cara als Campaments Generals que ja s’apropen.

Pioners van estar parlant sobre el seu projecte; sobre escollir la seva empresa. Després van tenir un moment de introspecció i van identificar alguns punts febles de la seva unitat i van muntar una activitats per millorar-ho. Finalment van jugar al joc de “l’assassí” amb la intenció de que parlessin i aprenguessin a prendre decisions.

Finalment els llops van estar tot el cap de setmana de sortida per l’Aplec de Llops, on es van ajuntar amb les altres unitats de llops dels altres agrupaments d’Acció Escolta. Van anar a un dels terrenys de Can Girona a Sta. Maria de Martorelles. Allà després de plantar tendes van estar jugant tots plegats a diversos jocs, fins que va caure calamarsa i van haver de fer una pausa. Ja ben entrada la tarda van reiniciar les activitats, van continuar jugant tot el vespre i per la nit un cop sopats van fer danses i balls. El matí de diumenge va destacar pel Sol esplèndid que feia. El van aprofitar bé, perquè van fer tota la resta de jocs que estaven previstos. Va ser una trobada per tenir un contacte més proper amb els altres agrupaments, on els llops van interactuar entre ells i així tenir molta més confiança de cara als Campaments Generals. Els llops a més van tenir molt de contacte amb la natura ja que durant els temps lliure voltaven pel bosc i fent «exploracions».
Volem donar les gràcies als agrupaments que van assistir a l’aplec de llops i al bon ambient que va haver-hi. Aquí teniu un petit vídeo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s