L’excursió dels Castors, la festa de l’amic i les dessuadores dels Raiers!

Si la setmana  passada els Llops van estar d’excursió, aquest cap de setmana els Castors han sigut els aventurers que han anat de sortida.

Van anar a un refugi enmig de la muntanya, a Teià. Allà van jugar a jocs relacionats amb l’ambientació de la seva unitat durant tota la tarda. Per la nit van preparar el sopar i van estar xerrant a la bora de la llar de foc que hi havia al refugi. Al matí següent després de jugar a un parell de jocs per acabar de desvetllar-se, van fer formació, on un dels castors va rebre el fulard d’integració. Al final van acabar apropant-se a la platja  per acabar la jornada saltant i jugant per la sorra.
Va ser una sortida d’allò més divertida, on els castors van fer pinya i van descobrir l’entorn natural que els envoltava.

Llops va fer al cau la festa de l’amic del segon trimestre. Va ser una festa una mica light però tots s’ho van passar molt bé en una tarda intensa, plena de jocs actius i sense parar de moure’s i córrer.

I els Raiers per  fi van poder finalitzar la seva aventura. Van anar a la copisteria i van estar fent-se les desitjades dessuadores que tant els hi ha costat aconseguir.  Segur que als Campaments Generals triomfen moltíssim.

Parlant d’això, ja queda molt poc pels ccgg del 2 al 6 d’abril, serà una #experiènciabrillant!

Aquí teniu els vídeos de les jornades i ja de pas el videoclip de la cançó dels campaments:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s