Tercer trimestre i Sant Jordi!

Fa unes setmanes que van passar els campaments de primavera i al Cau ja hem tornat a la rutina.
El primer cau després dels “generals” les unitats vam valorar i vam fer rodaveu de les experiències, sentiments, sensacions, etc, que vam viure aquells fantàstics dies.

Així doncs com hem començat trimestre nou, ens plantegem nous reptes.

Els Castors aquest trimestre a part de seguir treballant el progrés, sgeguiran amb el seu Dic sobre els animals i volen fer tallers i jocs relacionats amb el tema, amés d’anar a una protectora d’animals.

Els Llops per la seva part ja tenen el guio per a la seva super Cacera de cinema i des de fa un parell de caus que ja estan rodant les escenes. Te molt bona pinta i segur que sortirà un magnífic curtmetratge.

Els Raiers aquest trimestre finalment no faran Aventura, però això no treu que segueixin treballant en comú per a formar-se com a joves, tenir cohesió, respecte i cooperació entre ells.

I els Pioners han començat la seva Empresa amb un acte molt bonic i solidari: des de ja fa un parell de setmanes estan col·laborant amb el menjador social “El Caliu” d’Horta anant cada dissabte al matí a servir esmorzars a persones amb pocs recursos.

A banda d’això, la setmana passada va ser Sant Jordi i com cada any el Mafeking va muntar una paradeta de venda de roses, llibres i punts de llibres i amb molt de gust va passar una bonica jornada realitzant aquest “extrajob”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s