Jocs per començar amb bon ritme!

Aquesta cap de setmana havia de tenir lloc la bossa solidària al Mercat de la Mercè, que finalment per causes majors no es va poder realitzar. No obstant això, els que hi van ser s’ho van passar d’allò més bé i van fer un intercanvi de papers; ells eren els caps i els caps havien de fer cas del que deien i dels jocs que els hi van preparar. 

A  la tarda, quan ja hi vam ser tots, cada unitat va fer el que tenia preparat. Per començar, els castors van mirar un vídeo de dibuixos animats que els hi va agradar molt i després van unir-se a la resta d’unitats a jugar. Llops, per altre costat, va definir una mica la seva cacera i es van posar unes fites per a cada trimestre. També van fer diversos jocs molt divertits i alguns es van pintar la cara. 

Pel que fa raiers i pioners, van anar al pati del Torrent de Can Carabassa i amb les seves respectives unitats van fer activitats. Raiers va aprofitar que era el dia Internacional contra l’Eradicació de la pobresa per parlar sobre el tema i buscar maneres d’aportar el nostre gra de sorra per evitar que cada cop hi hagi menys gent vivint en la misèria. Els pioners van acabar de definir la seva empresa i van fixar-se uns objectius per aquesta ronda solar. Després d’una bona estona, van jugar al “pixi” amb raiers i més endavant, quan van arribar castors i llops, al tot s’hi val i al mocador. Ho vam passar tots molt i molt bé!

IMG_20151017_115936

DSC_2335

DSC_2344

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s