Descoberta del barri, taller de reciclatge i jocs!

Com ja us vam explicar la setmana passada, al Mafeking hem decidit fer el cau al Torrent de Can Carabassa. Aquest cap de setmana, doncs, hi hem tornat i totes les unitats s’ho han passat d’allò més bé amb les activitats que han dut a terme.

Castors i Llops, primer de tot, han tingut el seu temps d’unitat. Llops, en aquesta estona ha acabat de decidir quina serà la cacera que voldran desenvolupar al llarg de la ronda solar. Quan han acabat, s’han ajuntat amb Castors i han fet un taller de moneders solidaris, reciclant brics de llet i suc, per cuidar el medi ambient com bons escoltes.  Han quedat xulíssims!! Quan cadascú ja ha tingut el seu, han fet jocs molt i molt divertits.

IMG-20151026-WA0041

IMG-20151026-WA0038

Pel que fa raiers i pioners, tant els uns com els altres, han acordat finalment quina serà la seva aventura i empresa anual. Estan motivats i decidits per aconseguir tot el que s’han proposat! Seguidament, s’han unit ambdues unitats i han fet dos equips. L’activitat consistia en fer una descoberta pel barri d’Horta, per conèixer una mica més les entitats i la història d’aquest, realitzant proves a diverses parts, com ara la biblioteca, els jardins de l’amistat, el casal de Can Fargues… ajudats d’un mapa, és clar!

IMG-20151026-WA0025

IMG-20151026-WA0027

Finalment hem tornat tots al cau, on els Raiers i els Pioners han començat a parlar del menú que faran a la sortida del dia 7 de novembre i Castors i Llops han marxat amb un moneder nou cap a casa a agafar moltes forces per al dissabte que ve, que farem la MAFECASTANYADA. Esteu tots convidats i estaríem molt contents si vinguéssiu amb un amic vostre perquè pugui gaudir amb tots nosaltres i celebrar el «Castalloween» del Mafeking!

SEMPRE A PUNT!

IMG-20151026-WA0037

IMG-20151024-WA0008

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s