La Castanyalloween

Aquest cap de setmana vam celebrar la Castanyalloween del MFK. Vam arribar a les 16h al cau i vam veure que el SAFA s’havia convertit en un manicomi. En ell, van morir tots els pacients que hi havia, excepte un, que va poder fugir en el moment en el que els van agafar. Això sí, en Ravensiki seguia atrapat al manicomi i buscava la manera d’escapar. Ens va demanar que l’ajudéssim a superar diverses proves per totes aquelles sales del centre on encara hi quedava personal, per tal d’aconseguir la clau per sortir d’allà. Nosaltres vam dir-li que sí i ens vam posar en marxa.

Primer de tot, vam anar a parlar amb el director de l’hospital. Aquest ens va dir que no hi hauria manera de sortir del centre i que moriríem tots, així que vam marxar en busca d’una altra solució. El següent va ser un metge que tenia la boca cosida i no hi havia manera d’entendre’l. Escrivia tota l’estona «vull sortir» en un full i ens va acabar donant algunes pistes per trobar la sortida. El vam seguir i ens va portar fins a una dona que s’havia tornat boja a causa de la mort de la seva filla petita. Ens va ensenyar una fotografia seva i ens va explicar que la van matar a aquell manicomi. Només guardava un ós de peluix seu. Ens va fer marxar i vam arribar a una sala on hi vam trobar una infermera que tenia tota la sala plena de collarets, miralls, perfums… i tota ella anava plena d’aquestes coses, maquillada i molt arreglada. Ens va fer ballar un vals per parelles. Finalment, vam arribar al quiròfan, un espai tètric on hi havia la metgessa que s’encarregava de les operacions i fer menjar amb els ossos i òrgans de tots aquells que van morir al manicomi. Havia fet una barreja amb trossos de cor, pulmó, cervell… tot remenat. La clau estava allà dins i vam haver de ficar la mà per trobar-la, va ser horrible! Però va valer la pena, ja que gràcies a això vam poder obrir les portes del manicomi i en Ravensiki va fugir ben lluny.

Quan ja vam complir la nostra missió, teníem ganes de jugar tots junts, ja que cadascú va portar un amic i vam ser molts. Vam anar al torrent de can carabassa i vam jugar a la fletxa, a l’aranya, a la cadena… i molts més jocs.

Quan van ser les 18:30 vam tornar cap al cau, on ens esperaven els pares i el berenar que ens havien preparat els raiers, per començar a cobrir els costos de la seva aventura. Ens van fer plantàsmes (plàtans fantasmes) , Frankfurt fingers amb sang ( Frankfurt en forma de dit amb quètxup) i per beure sang de vampir i sucs. També vam comptar, i aprofitem per donar les gràcies, amb pastissos ( un portava ulls!) , galetes i panellets que van portar alguns dels pares… i castanyes, estava tot boníssim!!!

Des del MFK volem donar les gràcies a tots aquells que vau participar a la Castanyalloween, esperem que us ho passéssiu molt bé. A tots aquells i aquelles que vau venir d’acompanyants esperem veure-us molt aviat, va ser un plaer acollir-vos i jugar tots junts, no dubteu en tornar!

Pel que fa a la resta, ens veiem dissabte amb moltes forces; és la primera sortida del trimestre que faran les unitats!!! Castors i llops per un costat i raiers i pioners per un altre, exceptuant els guies, sub-guies i ròver que marxen a la Cuforguipa.  Quines ganes tenim tots! Acabeu de passar molt bona setmana i la que ve us expliquem com han anat les sortides.

SEMPRE A PUNT!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s