Nous reptes i jocs per començar l’any

Aquest cap de setmana passat vam fer el segon cau de l’any. Estem molt contents perquè aquest nou any que comença ens ha portat companys nous a diverses unitats i això ens fa més grans mica en mica!

Castors va anar al Torrent de Can Carabassa i es van agrupar amb nois que hi havia al pati per a fer jocs tots junts. És una bona manera de conèixer a gent i a més a més, com més serem, més riurem!

Els llops van fer activitats sobre les dificultats que tenen les persones amb minusvalidesa a l’hora de dur a terme les accions del dia a dia, que pot semblar fàcil però realment requereix molt esforç i constància. Després van parlar de la solidaritat i van fer un petit debat, donant cadascú la seva opinió. Per últim, com el cap de setmana anterior, van preparar un berenar molt bo per a tots aquells que volguessin ajudar-los en la seva cacera.

Raiers, per altra banda, van fer jocs per entrar en calor i van anar a Can Carabassa a acabar de concretar la seva aventura. Per patrulles van exposar diverses idees i entre tots van acabar decidint; volen fer uns campaments diferents als de cada any, com per exemple marxar a França. Un cop ho van decidir, van tornar al cau a preparar una sorpresa per a una de les seves caps…

Per últim, els pioners van estar treballant la seva empresa, ja que volen marxar a fer els seus campaments d’estiu a Menorca i estan organitzant on dormir, quines rutes fer, etc. Després, van estar a Can Carabassa fent jocs amb tots els demés.

Aquesta setmana tornem a veure’ns on sempre i a l’hora de sempre per a seguir fent molts més jocs i treballant les nostres caceres/aventures/empreses. Aquest 2016, pinta molt bé! Que acabeu de passar molt bona setmana, fins dissabte!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s