Un cau de solidaritat i festa

Aquest cap de setmana, com de costum, vam fer coses molt interessants i ho vam passar molt i molt bé al cau. Hi va haver-hi de tot; Castors va anar a una festa, llops va fer un cau molt solidari i raiers i pioners van seguir treballant la seva aventura i empresa, a part de fer jocs.

Per començar, Castors va aprendre a muntar les tendes, ja que aquest cap de setmana que ve faran una sortida i hauran de saber muntar-les ells mateixos. Un cop van practicar, van fer jocs i després van anar a la parròquia de Sant Marcel, on l’Agrupament Escolta Salvador Espriu organitzava una festa amb moltes activitats per tots, actuacions de clowns i xocolatada popular. Van afaitar globus plens d’espuma, utilitzar patins aguantant l’equilibri i moltes coses més.

IMG_20160123_164044.jpg

IMG_20160123_172436

IMG_20160123_173149

Llops, per altra banda, va anar a l’espai d’acolliment El Caliu d’Horta. Allà els van ensenyar el menjador on cada setmana hi va gent que necessita menjar i no s’ho pot permetre i els van explicar com era el funcionament.  Va ser una experiència molt maca i es emocionar molt, tant que van decidir duu a terme una recollida solidària d’aliments per a portar-la al centre. Després, van anar també a la parròquia de Sant Marcel, on van unir-se a castors i van participar a les activitats que hi havia muntades.

DSC_2619

DSC_2605

DSC_2609

Pel que fa raiers, van fer jocs per entrar en calor i a continuació van fer una activitat per patrulles que consistia en conèixer la història de l’escoltisme i de la secció de raiers a base de preguntes. D’aquesta manera, amb l’ajuda dels caps i els guies, entre tots responien les preguntes i aprenien coses noves. Després, van fer el joc de la figa per moure’s una mica i van anar a organitzar la sortida del cap de setmana que ve. Van aprendre a llegir el mapa de la ruta que faran i van preparar entre tots el menú per aquests dos dies. Quan ja van acabar, van anar a la parròquia de Sant Marcel a veure l’ambient, on es van trobar amb castors i llops i van tornar tots junts al cau.

20160109_174341

Per últim, pioners, va seguir treballant la seva empresa. A dia d’avui es troben a la fase de planificació i calendarització del seu projecte i estan intentant fer “extrajobs”, com per exemple el que van fer dissabte, vendre bikinis per berenar. A part d’això, van anar a buscar informació per internet a un espai públic, on van debatre i es van posar d’acord en la manera de duu a terme el seu projecte. Per acabar, van organitzar-se per a la sortida d’aquest cap de setmana que ve; van acordar l’hora de sortida, van fer el menú…

IMG-20160126-WA0016

Aquest cap de setmana que ve, totes les unitats per separat faran la primera sortida de l’any. Esperem que estigueu agafant moltes forces i tingueu moltes ganes que arribi dissabte, nosaltres sí!!!Que passeu molt bona setmana, fins dissabte!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s