Sortida castors i llops

Fa dos caps de setmana, les unitats van fer la primera sortida d’aquest segon trimestre. Castors i llops la van fer conjunta i van anar a Masquefa, a la comarca de l’Anoia. Els primers en sortir del cau van ser els castors, que van arribar aviat al campament per anar muntant les tendes i organitzar-les. Després d’això van dinar tots junts i van decidir construir entre tots una cabanya al terreny per jugar-hi. La construcció de la cabanya va portar tota la tarda i ho van passar molt bé, ja que també estaven amb un altre grup de nois que els ajudaven.

IMG_20160130_101320

IMG_20160130_124258

Més tard van arribar els llops i els castors els van ajudar a muntar les seves tendes per després posar-se a jugar tots junts fins a l’hora de sopar. Van sopar dins de l’església i van fer jocs de nit allà dins, l’assassí, pilla-pilla… fins que els caps els van fer rentar les dents i anar a dormir.

IMG_20160130_175649

El dia següent es van despertar ben aviat i van esmorzar tots junts. Després van desmuntar entre tots les tendes i van fer una batuda pel terreny per deixar-lo més net encara del que estava. Van baixar cap al poble i van estar a un parc fent jocs, on van dinar i ja van agafar el tren per tornar cap a casa.

Va ser un cap de setmana  molt divertit i tots tenen moltes ganes que arribi la sortida conjunta del MFK que farem d’aquí dues setmanes, serà encara millor!

IMG_20160131_110323

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s