La festa de la Lali Jove

Aquest cap de setmana, aprofitant que era pont per la festa de Santa Eulàlia, vam anar tots junts a la festa de la Lali Jove, que va tenir lloc a la Plaça de la Catedral. Ens vam reunir tots al cau i amb metro vam anar fins allà.  Hi havia diversos jocs i activitats que  van fer que la tarda passés volant i ens ho passéssim molt bé. Hi havia circuits per a discapacitats, on podíem utilitzar cadires de rodes o bé caminar amb els ulls tapats i amb un bastó per posar-nos en el lloc de la gent que és minusvàlida o cega. No n’ets conscient de l’esforç que fan cada dia fins que ho proves i veus que realment és molt complicat!

DCIM312GOPRO
DCIM312GOPRO

A part d’això, també hi havia inflables, videojocs i jocs per ballar. Totes aquestes activitats anaven acompanyades de molta música i la retransmissió en directe d’una de les ràdios del nostra barri, Boca Ràdio. Un dels nostres caps i un llop van tenir l’oportunitat de ser entrevistats per ells, on van explicar com s’ho estaven passant i van parlar sobre el cau i lo bé que ens ho passem cada dissabte. Volem agrair a l’equip de Boca Ràdio les samarretes i llibretes que ens van donar per a tots, ens va fer molta il·lusió.

DCIM312GOPRO
DCIM312GOPRO

A mitja tarda, vam berenar i quan ja eren quasi les 7 ens vam tornar a trobar tots i vam tornar cap al cau.

Aquest cap de setmana que ve farem una sortida conjunta totes les unitats a Moià i estem segurs que ens ho passarem molt i molt bé. Sortirem a les 9h del cau i tornarem diumenge a la tarda. Dit això, ens veiem dissabte!

Molt bona setmana a tothom, SEMPRE A PUNT!

https://www.youtube.com/watch?v=XRGUpART3yg

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s