Festa de l’amic, 8 de març i pre-campaments!

Aquest cap de semana els castors i els llops vam fer la festa de l’amic. Alguns van venir amb els seus amics perquè passèssin la tarda al cau i veièssin lo bé que ens ho passem cada setmana. Van estar fent una sèrie d’activitats tots junts relacionades amb les emocions de l’ira, l’alegria, el fastig i la por; ho van fer a través de jocs molt sensorials en els quals havien de fer explotar globus d’aigua, fer riure a la resta i endevinar gustos i textures amb els ulls tancats. Després van tenir temps lliure per a jugar tots junts al que volguessin.

Raiers, van fer jocs de coneixença, per començar, ja que van venir a passar la tarda amb nosaltres dues noies noves. Quan ja havien fet diversos jocs i s’havien conegut, van anar al cau per parlar sobre el dia 8 de març, el dia de la dona treballadora. Van estar plantejant diverses situacions actuals i cadascun d’ells va donar la seva opinió al respecte. Després, es van unir a la campanya de la Comissió de Gènere, que consistia en fer-se una foto amb el #fularlila, encara que al final, van fer la forma del símbol feminista i d’altres.

Quan ja tenien la foto feta, van jugar a futbol amb els peus lligats, al joc de les 10 passes amb els canells lligats i per acabar al pixi. No van parar ni un sol moment!

Per acabar, els pioners i el ròver van aprofitar tot el cau per començar a fabricar les armes per als campaments de Setmana Santa, ambientats en la sèrie Joc de Trons de la novel·la homònima. Amb espuma, pals i cinta, van aconseguir fer unes espases d’allò més originals.

Aquesta setmana vinent, és l’últim cau abans dels campaments de primavera, és per això, que tenim moltes ganes que vingueu tots per a preparar-ho tot i motivar-nos, perquè seran un campaments molt bojos!

Ens veiem aquest dissabte on sempre a l’hora de sempre, MAFE-KING! SEMPRE A PUNT!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s