La max festa de l’amic!

 El passat dissabte 22, les unitats de Castors i Llops van celebrar la festa de l’amic amb la col·laboració dels Pioners.

La festa va ser tot un èxit i el cau es va omplir de nens i nenes. Tant els Castors com els Llops, van portar al cau més d’un amic convidat per a jugar i passar-s’ho rebé.

Vam haver de fer una gran roda de presentació i seguidament vam iniciar una gimcana on, per grups, els nens i nenes van haver d’anar superant una sèrie de proves i jocs relacionats amb un seguit de superpoders, per així poder aconseguir una peça de roba per vestir la silueta del seu super-heroi-Scout i a més aconseguir un superpoder.

Els jocs van estar relacionats amb el poder de la força, l’agilitat, la velocitat i la telepatia. Els nens i nenes s’ho van passar d’allò més bé aconseguint a més dels poders; l’antifaç, els guants, la capa i l’escut del pit amb els quals van disfressar la silueta del superScout.

La unitat de Raiers van fer una introspecció escrivint la implicació que tindrà cadascun d’ells a nivell personal per al seu jo del futur. Després van fer un joc en que uns “ex-governants”  els hi cedien el  control del govern del país per a solucionar la situació de crisis. Havien de prendre decisions, jugar amb rols i ser crítics. Seguidament van sortir a la plaça Eivissa a fer amics i després al cau van parlar sobre el disseny de les dessuadores  de la seva aventura.

Pioners van col·laborar amb la festa de l’amic de Castors i Llops.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s