El bon escolta, l’oca, el musiquiz, curtmetratges i una de supervivència.

El cau del 28 de febrer, castors i llops van fer un joc trepidant en el qual havien de fer arribar uns papers d’una base a l’altra, aquest papers els van haver d’enganxar a un ninot scout i un cop finalitzat vam llegir-los. Uns papers deien les bones conductes i actituds que ha de seguir un Scout i en l’altre aquells comportaments que no son propis de l’esperit escolta. Després els castors van jugar a una versió pròpia del joc de la oca dibuixat al terra amb guix, també van fer una mica de progrés i van sortir a jugar al carrer.

Llops per la seva part a més de jugar amb els castors, van fer un parell de partides a ping-pong; i després a la sala d’actes van fer un quiz de música on havien d’endevinar cançons. Després van fer visionat de curtmetratges de diferents generes per inspirar-se per a la seva cacera.

Raiers van parlar sobre la seva aventura i van fer activitats amb els Pioners, com la dinàmica de la supervivència a un vaixell que s’enfonsa o el twister que van fer a la pl. Bacardí. Per última van fer el berenar per a totes les unitats, els pares, les mares i els caps.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s